Veelgestelde vragen

We richten ons  op alle aspecten die betrekking hebben op het borgen van vakmanschap. En dan bedoelen we letterlijk alle aspecten, van het ontwerp van het systeem tot het afnemen van examens, van het soepel laten draaien van een proces dat duizenden kandidaten per dag evalueert tot het bieden van veilige ICT-ondersteuning met meer dan 100 verschillende ICT-systemen.

Meer informatie

Het afnemen van een examen is een complexe operatie die nauwkeurige voorbereiding en zorgvuldige uitvoering vereist, zowel vóór, tijdens als na het examen. Dit omvat diverse taken, zoals het beheren van inschrijvingen, financiële transacties en het verwerken van examenresultaten, om er maar een paar te noemen. Onze toewijding drijft ons om dit alles naadloos te laten verlopen. We streven ernaar om zowel kandidaten als opdrachtgevers een foutloze ervaring te bieden. Meer weten?

Lees hier verder

Bij eX:plain staat vooruitgang en innovatie in onderwijs en training centraal. We hebben een uitgebreide reeks krachtige leermiddelen en methoden ontwikkeld die de kern vormen van hedendaags onderwijs en doeltreffende training.

De 4 essentiële elementen die een cruciale rol spelen in de huidige en toekomstige onderwijs- en examenwereld. Voor meer informatie over onze trainingen, verwijzen we je graag naar  deze pagina.

Verken ons portfolio  en ontdek hoe huidige opdrachtgevers onze diensten en leermiddelen inzetten. Hun succesverhalen illustreren de impact van ons werk. Neem een kijkje en laat je inspireren door wat er mogelijk is bij eX:plain.

eX:plain omarmt het gehele onderwijs- en trainingsproces, van concept tot uitvoering. Onze passie ligt bij psychometrische analyses, betrouwbare ICT-systemen en het creëren van hoogwaardige examenvragen. Ontdek hier al onze stappen van ontwerp tot implementatie.

In veel sectoren speelt eX:plain een cruciale rol bij het bevorderen van veiligheid, ethisch onderzoek en het transformeren van opleidingen. Bekijk hier  waar we allemaal actief zijn.

Lees hier hoe je contact met ons kunt opnemen.

Bij eX:plain zijn we bijzonder trots op onze uiterst veilige ICT-infrastructuur, en terecht! We dragen de verantwoordelijkheid voor miljoenen gegevens, waaronder die van kandidaten, opleiders, diploma’s en andere bewijzen van vakbekwaamheid. We nemen deze verantwoordelijkheid uiterst serieus. Lees verder en ontdek hoe we veilige en betrouwbare ICT-ondersteuning bieden.

Bij eX:plain bieden we een allesomvattende oplossing voor het borgen van vakmanschap:

  • Van ontwerp tot implementatie: we beheren het volledige proces, van stelselontwerp tot examenafname, inclusief een geavanceerd examencentrum, landelijk netwerk van examenlocaties, incompany examens en uitgebreide ICT-ondersteuning met meer dan 100 systemen.
  • Excellente uitvoering: we leveren uitmuntende diensten, waaronder een eigen drukkerij, analyses en rapportages, proctoring, 24/7 toegang tot examens en trainingen om vakbekwaamheid te waarborgen.
  • Adviesdienstverlening: ons team van experts, waaronder toetsdeskundigen, onderwijskundigen en inhoudsdeskundigen, biedt waardevol advies om vakbekwaamheid te optimaliseren.
  • Content ontwikkeling: we creëren praktijkwerkboeken, lesmateriaal, e-learningmodules en zelfs serious gaming om het leerproces te verbeteren.
  • Veilige en vertrouwde ICT-ondersteuning: we garanderen veiligheid en vertrouwen met ISO 27001 en 9001, AVG-naleving en gedetailleerde auditrapportages.
  • Onderzoek & Innovatie: we blijven innoveren in productontwikkeling en toegepast onderzoek om de nieuwste leermethoden en -technologieën te integreren.

 

Met eX:plain ben je verzekerd van een complete oplossing voor vakbekwaamheidsborging, met de voordelen van efficiëntie, deskundigheid en innovatie onder één dak. Ontdek meer over ons op deze pagina ‘Waar zijn we van’.

Nieuw talent is altijd welkom bij eX:plain. Of je nu een doorgewinterde professional bent of starter: we zijn op zoek naar jou. Ook voor een leuke, leerzame stageplek kun je bij ons terecht.

Kom je bij ons werken?

Vacatures

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Neem dan contact met ons op.

Bel ons