Wij staan altijd open voor nieuw talent!

eX:plain is altijd op zoek naar nieuw talent. We geloven in de kracht van diversiteit. Frisse ideeën en perspectieven, daar worden we blij van. Of je nu een doorgewinterde professional, starter of stagiaire bent: bij ons ben je welkom.

Vacatures

Senior adviseur Leren en Beoordelen
32 uur per week
Senior adviseur Leren en Beoordelen
Hybride

Iedere dag zijn wij bezig met de kwaliteit van onze examenproducten, de borging van examenafnames en de ontwikkelingen naar de toekomst. Daar kunnen wij een frisse blik bij gebruiken! Daarom zijn we op zoek naar een Senior adviseur leren en beoordelen

Bekijk de vacature
Adviseur Leren en Beoordelen
38 uur per week
Adviseur Leren en Beoordelen
Hybride

Als ondernemende adviseur ben je werkzaam in het werkveld Publieke Veiligheid. Je hebt de taak om de regie te voeren op de inhoud van de bekwaamheidseisen van de aankomende en zittende buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s).

Bekijk de vacature
Senior Adviseur Leren en Beoordelen VGM
32 uur per week
Senior Adviseur Leren en Beoordelen VGM
Hybride

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van externe klantrelaties die de arbeidsmarkt vertegenwoordigen. Het team Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is je basis en je hebt gedegen kennis over deze drie branches.

Bekijk de vacature
Adviseur KBD voor de particuliere beveiliging
38 uur per week
Adviseur KBD voor de particuliere beveiliging 
Noord-Holland en Midden-Nederland

Voor het team KBD zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige, ondernemende adviseur.

Bekijk de vacature
Senior marketing- en communicatie medewerker
32 uur per week
Senior marketing- en communicatie medewerker
Hybride

Je hebt sterke affiniteit voor digitale media en je bent een schrijftalent pur sang. Je bent pragmatisch, ondernemend en doortastend.

Bekijk de vacature
Stage
Stage
Op locatie

Zoek je een mbo of hbo stage of afstudeeropdracht? Solliciteer dan nu. Stuur je cv en je motivatie, we zoeken altijd nieuw talent!

Bekijk de vacature
Open sollicitatie
Open Sollicitatie
Op locatie/ hybride

Examineren, beoordelen, onderwijs. Het stroomt door je bloed. Ben je nieuwsgierig naar wat eX:plain voor jou kan doen? Solliciteer dan snel.

Bekijk de vacature

Waarom werken bij eX:plain?

Bijna 100 collega’s, een leuke sfeer, een fijne werkomgeving, meer dan goede arbeidsvoorwaarden én ruimte om je werk met plezier en passie uit te voeren. Wil je weten wat we jou kunnen bieden? Ontdek hier alle voordelen.
10 voordelen van werken bij eX:plain

“Op de Customer Support-afdeling van eX:plain is het onze taak om dagelijks positiviteit, ondersteuning en kennis te verspreiden onder onze klanten. We hebben altijd plezier in ons team, en de diversiteit aan taken en doelgroepen houdt het werk afwisselend. Het geeft me veel voldoening om klanten verder te helpen! ” Janita Elings Customer Support

Onze cultuur

Je spendeert elke dag 8 uur op je werk, dat is veel! Voordat je bij ons komt werken, wil je vast weten hoe onze cultuur is. Bij eX:plain kiezen we voor zorgvuldigheid, we zijn betrouwbaar. Samenwerken én samen werken: voor ons betekent dat respect, veel lachen, eerlijkheid, verbinding. Onze collega’s zijn, en dit zeggen we met liefde, vakidioten die de allerbeste oplossing voor onze eindgebruiker en opdrachtgevers bedenken. En dat maakt het uitdagend, wanneer kies je voor 101% kwaliteit en wanneer kies je voor snelheid? We willen altijd trots zijn op onze producten en diensten. Zoeken naar nieuwe, wetenschappelijke methodes die ons portfolio mooier maken. Bij eX:plain kiezen we voor innovatie en ondernemerschap!

Neem contact op met onze eX:pert Sandra

Heb je een vraag over werken bij eX:plain of over onze vacatures? Neem vandaag nog contact op en ontdek wat we voor jouw groei en carrière kunnen betekenen. Onze HR Business Partner Sandra Berkenbosch staat je graag te woord.

Stuur Sandra een e-mail