Voor operationele medewerkers die risicovolle taken uitvoeren in de petrochemie in Nederland werkt eX:plain samen met SSVV aan de SOG Petrochemiekwalificaties. Daarnaast verzorgt eX:plain voor diverse opdrachtgevers poortinstructies in de petrochemiebranche. Alles voor het borgen van veilig werken in de sector én op de sites zelf.

E-learningplatform Explainsafe

Met Explainsafe beheert eX:plain in Nederland een groot online platform voor poort-, toegangs-, en veiligheidsinstructies bij bedrijven als Eneco, Vattenfall, Tennet en verschillende bouwbedrijven (samen meer dan 100.000 gebruikers).
Met onze instructies en toetsen dragen we bij aan de veiligheid. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan kwalitatief sterke multi-mediale oplossingen die effectief, afwisselend en visueel aantrekkelijk zijn.

 

Meer over Explainsafe

Al 30 jaar koploper met poort- en veiligheidsinstructies

Het multidisciplinaire team van enthousiaste en kundige professionals ontwikkelt en beheert de instructies van Explainsafe. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learning, toetsing en instructie. Deze kennis gecombineerd met onze veiligheidsexpertise: dat is een winnende combinatie. Het grootste platform voor poort- en veiligheidsinstructie in Nederland zijn en blijven, dat vraagt inzet. Continue doorontwikkeling van het platform is voor ons daarom logisch. We implementeren nieuwe functionaliteiten en vergroten de gebruiksvriendelijkheid van Explainsafe.

Waar zijn we van

SSVV & eX:plain

Strategische samenwerkingspartners

Als strategisch partner ondersteunt eX:plain SSVV met haar expertise in de uitvoering van de examenstelsels. Stichting Samenwerking voor Veiligheid (SSVV) heeft als missie werken in een risicovolle omgeving voor iedereen in de keten, van opdrachtverlening tot uitvoering, structureel veiliger en gezonder te maken. 

Lees meer
“Samen met SSVV maken we producten die daadwerkelijk iets bijdragen aan de veiligheidsbeleving in de Nederlandse industrie. GPI’s worden gebruikt, examens worden behaald en zorgen ervoor dat iedereen weer veilig thuiskomt!” Janneke van Santen Sectormanager Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM)

Nieuws

Veiligheid altijd en overal toegankelijk

Explainsafe is hét online poort- en veiligheidsinstructieplatform voor de petrochemie, de bouw- en industriesector.