eX:plain voorziet bedrijven in de industrie van specifieke poortinstructies. Poort- of veiligheidsinstructies geven informatie over de specifieke regels die gelden op het terrein van de opdrachtgever. Met een platform en een online instructie kun je de informatievoorziening vereenvoudigen en verbeteren. Ook borgen we vakbekwaamheid met certificering. Dit doen we met de VCA, maar bijvoorbeeld ook in de diervoederbranche. De certificering is daar van groot belang voor alle partijen die werken met diervoeder, zoals producenten, leveranciers en tussenhandelaren.

Explainsafe
e-learningplatform

Met Explainsafe beheert eX:plain  een groot online platform voor poort-, toegangs-, en veiligheidsinstructies in bijvoorbeeld de energiebranche, voedingsindustrie en bouwbedrijven. We bedienen meer dan 1750.000 gebruikers. Onze instructies en toetsen dragen bij aan een veilige werkomgeving. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan multimediale leeroplossingen, die effectief, afwisselend en visueel aantrekkelijk zijn.

Al 30 jaar koploper met poort- en veiligheidsinstructies

Het multidisciplinaire team van enthousiaste en kundige professionals ontwikkelt en beheert de instructies van Explainsafe. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learning, toetsing en instructie. Deze kennis gecombineerd met onze veiligheidsexpertise: dat is een winnende combinatie. Het grootste platform voor poort- en veiligheidsinstructie in Nederland zijn en blijven, dat vraagt inzet. Continue doorontwikkeling van het platform is voor ons daarom logisch. We implementeren nieuwe functionaliteiten en vergroten de gebruiksvriendelijkheid van Explainsafe.

Certificeren in de diervoederbranche

Good Manufacturing Practises, kortweg GMP, is het certificatieschema voor diervoederveiligheid. Het GMP+-certificaat is van groot belang voor alle partijen die werken met diervoeder, zoals producenten, leveranciers en tussenhandelaren. eX:plain ondersteunt GMP+ bij het testen van auditors op hun kennis van dit certificatieschema.

Poortinstructie voor babyvoedings-plant Nijmegen

Voor de RB-plant voor babyvoeding in Nijmegen (onder de merknaam Mead Johnson Nutrition) heeft eX:plain een 3D-poortinstructie gerealiseerd op het Explainsafe-platform. Onze 3D-animatie-technieken zijn state of the art en dragen bij aan intuïtieve poortinstructies.

Waar zijn we van

“Instructies in Explainsafe geven goede handvatten voor waar je op moet letten tijdens het werk. Ze zijn gemakkelijk om digitaal vanuit huis te maken. Een pluspunt van eX:plain: ze denken altijd mee met klanten en spelen goed in op onze wensen.” Mead Johnson Nijmegen L&D Team

Nieuws

Veiligheid altijd en overal toegankelijk

Explainsafe is hét online poort- en veiligheidsinstructieplatform voor de bouw- en industriesector.