In de energiebranche voorziet eX:plain energiebedrijven en netwerkbedrijven van specifieke poortinstructies. Deze instructies zijn voor eigen medewerkers, contractors, leveranciers en bezoekers van de sites. Een poort- en veiligheidsinstructie is noodzakelijk voor iedereen die op het terrein rondloopt en werkt. Door middel van deze instructies waarborgen we de veiligheid voor iedereen!

Explainsafe e-learning

Met Explainsafe beheert eX:plain in Nederland een groot online platform voor poort-, toegangs-, en veiligheidsinstructies bij bedrijven als Eneco, Vattenfall, Tennet en verschillende bouwbedrijven (samen meer dan 100.000 gebruikers).
Met onze instructies en toetsen dragen we bij aan de veiligheid. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan kwalitatief sterke multi-mediale oplossingen die naast effectief ook afwisselend en visueel aantrekkelijk zijn.

 

Al 30 jaar koploper met poort- en veiligheidsinstructies

Het multidisciplinaire team van enthousiaste en kundige professionals ontwikkelt en beheert de instructies van Explainsafe. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learning, toetsing en instructie. Deze kennis gecombineerd met onze veiligheidsexpertise: dat is een winnende combinatie. Het grootste platform voor poort- en veiligheidsinstructie in Nederland zijn en blijven, dat vraagt inzet. Continue doorontwikkeling van het platform is voor ons daarom logisch. We implementeren nieuwe functionaliteiten en vergroten de gebruiksvriendelijkheid van Explainsafe.

Waar zijn we van

Veiligheid altijd en overal toegankelijk

Explainsafe is hét online poort- en veiligheidsinstructieplatform voor de bouw- en industriesector.

 

“De poortinstructie draagt significant bij aan het veiligheidsbewustzijn. Wij zijn 100% tevreden!” Rick van Soest HSSEQ Manager Eneco

Nieuws