Als medewerker van eX:plain maak jij het verschil. Daarom investeren we graag in jou. Uiteraard hoort daar een goed arbeidsvoorwaardenpakket bij. Maar voor alleen euro’s, daar doe je het vast niet voor. We bieden meer. Veel meer. Daarom geven we je 10 uitstekende redenen om bij ons te komen werken.

37 Verlofdagen

Ja, dat lees je goed. We zetten ons elke dag vol energie in voor kandidaat en opdrachtgever. maar begrijpen ook dat daar voldoende vrije tijd tegenover moet staan. Daarom krijg je bij ons 190 vakantieuren (bij een 38-urige werkweek) en de mogelijkheid om iedere week ATV op te bouwen. Terwijl jij nadenkt over je volgende stedentrip of klus in huis, sommen wij nog wat extra redenen op waarom werken bij ons zo leuk is.

Verlofregelingen

We snappen dat er meer is dan alleen je werkende leven. Daarom hebben we binnen eX:plain diverse verlofregelingen. Denk aan (betaald) ouderschapsverlof, (aanvullend) geboorteverlof of kort- en langdurend zorgverlof. Regelingen die volgens ons bijdragen aan een goede werk- en privébalans. We geven je ruimte om je carrière en privéleven prettig op elkaar aan te laten sluiten.

Hybride werken

We hebben een gezellig en goed bereikbaar kantoor in Amersfoort. Het treinstation is om de hoek en we hebben een eigen parkeerplaats. De meeste collega’s wisselen kantoorwerkdagen af met thuiswerken; we werken dus hybride. Dit zorgt voor een prettige dynamiek. Je maakt hier samen met je collega’s afspraken over. En uiteraard hebben we een goede thuiswerkvergoeding met daarbij horende faciliteiten.

Een goed pensioen

Gemiddeld werkt iedere Nederlander 1 dag per week voor de opbouw van het spaarpotje van later: je pensioen. Bij eX:plain bouw je pensioen op via een collectieve pensioenregeling, deze regeling is er voor alle medewerkers. Leuk feitje! Je bouwt ook pensioen op over je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Ook daar is nu al aan gedacht dus!

Vaste 13de maand

eX:plain biedt een goed salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Naast deze aantrekkelijke beloning, een vakantietoeslag van 8%, ontvang je een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%. Fijn vooruitzicht toch, in de vaak al dure feestmaand.

Reiskostenvergoeding

Heb je een kantoorwerkdag, dan vergoeden we de reiskosten voor woon-werkverkeer, gebaseerd op eigen vervoer of met openbaar vervoer. Je maakt hierin een keuze die je altijd later mag aanpassen. Voor reizen met eigen vervoer geldt een vergoeding van € 0,23 per kilometer reisafstand, met een maximum van 100 kilometer per werkdag. Voor reizen met OV wordt het volledige bedrag van de 2e klas plaatsbewijzen vergoed. Ook voor dienstreizen is er een regeling.

Aanvullende verzekeringen

Je houdt je er liever niet mee bezig, maar het is wel prettig dat het toch geregeld is. Zorgen wij voor! Als medewerker heb je de mogelijkheid om individueel een ANW-Hiaat verzekering bij ons af te sluiten. Verder heeft eX:plain voor arbeidsongeschiktheid een premievrije verzekering voor haar medewerkers afgesloten. Ook doet eX:plain een bijdrage in de ziektekostenpremie. Zo helpen we mee aan een zorgeloze toekomst voor jou.

Persoonlijke ontwikkeling en studie

Een leven lang leren. Dat vinden we heel belangrijk, ook voor onze medewerkers. Zo houd je oog voor de toekomst en voorkom je stilstand in je ontwikkeling. Daarom bieden we goede scholings- en ontwikkelmogelijkheden aan en onbeperkt toegang tot een online leerplatform. Wil je doorgroeien in je vakgebied of je kennis uitbreiden? Dat juichen we bij eX:plain alleen maar toe! Want zo blijf je een betekenisvolle bijdrage leveren aan het opleidingsniveau van lerend en werkend Nederland.

Ontspanning naast inspanning

Naast inspanning is er genoeg aandacht voor ontspanning. Op kantoor geniet je met je collega’s iedere dag van vers gemaakte salades, soepen en snacks in ons bedrijfsrestaurant. Er worden periodiek seizoen borrels georganiseerd in ons eigen ‘bruine café’. En natuurlijk ga je mee met ons jaarlijks bedrijfsuitje!

Leuke collega’s

Hij staat op de laatste plaats. Maar dít maakt écht het verschil binnen onze organisatie. Er heerst een informele werksfeer en er wordt gelachen. We zijn serieus wanneer de situatie daarom vraagt en er is ruimte voor ideeën. Iedereen doet ertoe en er is veel vertrouwen in elkaar.  Zeg nou zelf… welke arbeidsvoorwaarde kan daar tegenop? Zie jij een plek in ons team wel zitten? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Vacatures

Medewerker Contentbeheer examens
24-38 uur per week

Ben jij iemand die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende intern- en externe stakeholders? Ben jij communicatief sterk, zowel op schrift als mondeling? En ben jij iemand die er altijd voor wil zorgen dat collega’s en stakeholders goed en sn…

Bekijk de vacature
Senior adviseur leren en beoordelen
32-38 uur per week

Hecht je waarde aan de kwaliteit van examenproducten en een goede borging van examenafnames? Heb je een frisse blik op toekomstige ontwikkelingen in de examenwereld? We zoeken een enthousiaste senior adviseur leren en beoordelen. Wat ga je bij ons do…

Bekijk de vacature
Medewerker Customer Support
32-38 uur per week

Wil je werken in een dynamische omgeving en binnen een team waarbij je iedere dag wordt uitgedaagd om onze klanten zo goed mogelijk te facilitairen? Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiasme en klantvriendelijke medewerker Customer Support…

Bekijk de vacature
Lid Raad van Toezicht
Medewerker
Hybride

In verband met het verstrijken van de benoemingstermijn van één lid in de zomer van 2024, zijn wij op dit moment op zoek naar een nieuw lid voor onze Raad van Toezicht per september 2024.

Bekijk de vacature
Fullstack PHP Developer
32-38 uur per week

Ben jij een ervaren teamspeler die het een uitdaging vindt om verantwoordelijkheid te nemen voor zowel kleine als grote software-implementatieprojecten voor onze opdrachtgevers? Krijg jij er energie van om werkprocessen in kaart te brengen en deze te…

Bekijk de vacature
Lid van de Waarborgcommissie KSF Branchecertificaat
Vrijwilligersfunctie
Hybride

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van klantcontact en verdere professionalisering van de branchecertificering? KSF en Stichting eX:plain zoeken per direct een vijftal personen voor de Waarborgcommissie.

Bekijk de vacature
Stage
Stage
Op locatie

Zoek je een mbo of hbo stage of afstudeeropdracht? Solliciteer dan nu. Stuur je cv en je motivatie, we zoeken altijd nieuw talent!

Bekijk de vacature
Open sollicitatie
Open Sollicitatie
Op locatie/ hybride

Examineren, beoordelen, onderwijs. Het stroomt door je bloed. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Stuur je open sollicitatie!

Bekijk de vacature

Neem contact op met onze eX:pert Sandra

Heb je een vraag over werken bij eX:plain of over onze vacatures? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we kunnen betekenen voor jouw carrière en groei. Onze Adviseur HR Sandra Berkenbosch staat je graag te woord.

E-mail
Bel