Onze branches

Bouw

Veiligheid in de bouw staat voorop, en wij zorgen ervoor. Als strategisch partner met onder andere de VCA- en GPI-certificering dragen we bij aan veiliger werken in de bouwsector. We ontwikkelen producten die veilig werken stimuleren en borgen.

Zorg

Wij zijn toegewijd aan ethisch onderzoek, digitalisering van zorgopleidingen en het transformeren van scholing met innovatieve leermiddelen. Ontdek hoe onze expertise de complexe vraagstukken in de zorg aanpakt.

Industrie

Wij bieden op maat gemaakte poortinstructies en certificering, o.a. in de foodindustrie en diervoederbranche. Dé partner voor veiligheid in de industrie.

Orde & Veiligheid

Bij Orde & Veiligheid ligt de nadruk op het handhaven van de openbare orde en veiligheid. We bieden trainingen en certificeringen voor professionals in de veiligheidssector, met een focus op publieke veiligheid en particuliere beveiliging.

Zakelijke Dienstverlening

In de sector Zakelijke Dienstverlening bieden we examenoplossingen en certificering om professionele groei te ondersteunen en de efficiëntie te verbeteren. We werken onder andere in de financieel-administratieve sector en de loonadministratie.

Energie

Wij bieden op maat gemaakte poortinstructies voor energie- en netwerkbedrijven. Veiligheid staat voorop en we zorgen ervoor dat iedereen de benodigde instructies volgt voor toegang tot terreinen en werkzaamheden.

Petrochemie

Voor diverse opdrachtgevers bieden we poortinstructies in de petrochemiebranche. Ook heeft eX:plain een rol bij SOG Petrochemiekwalificaties voor operationele medewerkers die risicovolle taken uitvoeren. Alles voor het borgen van veilig werken in de sector én op de terreinen zelf.

Neem contact op met een van onze eX:perts

Anne Marie Bosman
Sectormanager Zakelijke Dienstverlening, Orde & Veiligheid a.bosman@explain.nl 033 489 29 71
Janneke van Santen
Sectormanager Veiligheid, Gezondheid & Milieu j.vsanten@explain.nl 033 450 47 45
Janneke
Wido Bosch
Business Development Manager w.bosch@explain.nl 033 489 29 60
Wido

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over andere branches of wil je iets anders bespreken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op