Onze dienstverlening is breed en daarom werken we met diverse ICT systemen. Toetsontwikkeling, examenafname, inschrijfproces, e-learning, serious gaming tools en alles daaromheen; het vraagt om een specifieke ICT inrichting. Daarom hebben we de juiste software en applicaties in huis. Bij alles wat we doen komt namelijk een heleboel kijken. Ons doel is om altijd oog te hebben voor stabiele ICT systemen, die veilig zijn en vlekkeloos functioneren.

Van aanmelding tot uitslagverstrekking

Webconnect is onze standaard voor de gehele examenadministratie: van aanmelding tot uitslagverstrekking. Deze examenprocessen zijn in hoge mate geautomatiseerd. We vinden het belangrijk dat een kandidaat altijd in het portaal zijn examens kan plannen en de behaalde resultaten terugziet. Voor opleiders en bedrijven kunnen we via datzelfde portaal examens inplannen voor grotere groepen.

Examens en trainingen

Webconnect zorgt ervoor dat examenfunctionarissen ingepland kunnen worden bij de verschillende (praktijk)examens. We bieden een veelheid aan digitale examens op locaties in heel Nederland aan. Er is altijd een geschikt tijdstip voor onze examenkandidaten. Daarnaast is Webconnect het geschikte platform om ons aanbod van verschillende trainingen te beheren.

Maatwerkoplossingen

Webconnect biedt ook maatwerkoplossingen. We hebben bijvoorbeeld een maatwerkapplicatie ontwikkeld, die binnen het VCA-examenstelsel examenaanvragen van meer dan 20 examencentra bij elkaar brengt. Deze gegevens worden gekoppeld aan een centrale examenbank en daarmee creëren we toezicht én inzicht voor onze opdrachtgever.

Een andere maatwerkoplossing is onze online poort- en veiligheidsinstructies voor bouw en industrie. De maatwerk-applicatie explainsafe is gemakkelijk te koppelen aan andere LMS-systemen en dat maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk. Tot slot, een andere specifieke oplossing: Staan Voor Veiligheid, het digitale praktijkwerkboek waarmee de praktijkbegeleiding en beoordeling van aspirant-beveiligers wordt ondersteund.

Toetsservicesystemen

Voor het ontwikkelen, beheren en afnemen van examens gebruiken wij verschillende toetsservicesystemen die het beste passen bij de gewenste vorm van (praktijk)examinering.

Daarnaast testen we regelmatig of de data op onze belangrijke examenlijnen veilig zijn. De informatiebeveiliging staat bij eX:plain hoog in het vaandel.

Neem contact op met een van onze eX:perts

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Contact eX:plain