Wij staan altijd open voor nieuw talent!

eX:plain is altijd op zoek naar nieuw talent. We geloven in de kracht van diversiteit. Frisse ideeën en perspectieven, daar worden we blij van. Of je nu een doorgewinterde professional, starter of stagiaire bent: bij ons ben je welkom.

Vacatures

Medewerker Contentbeheer examens
24-38 uur per week

Ben jij iemand die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende intern- en externe stakeholders? Ben jij communicatief sterk, zowel op schrift als mondeling? En ben jij iemand die er altijd voor wil zorgen dat collega’s en stakeholders goed en sn…

Bekijk de vacature
Senior adviseur leren en beoordelen
32-38 uur per week

Hecht je waarde aan de kwaliteit van examenproducten en een goede borging van examenafnames? Heb je een frisse blik op toekomstige ontwikkelingen in de examenwereld? We zoeken een enthousiaste senior adviseur leren en beoordelen. Wat ga je bij ons do…

Bekijk de vacature
Medewerker Customer Support
32-38 uur per week

Wil je werken in een dynamische omgeving en binnen een team waarbij je iedere dag wordt uitgedaagd om onze klanten zo goed mogelijk te facilitairen? Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiasme en klantvriendelijke medewerker Customer Support…

Bekijk de vacature
Lid Raad van Toezicht
Medewerker
Hybride

In verband met het verstrijken van de benoemingstermijn van één lid in de zomer van 2024, zijn wij op dit moment op zoek naar een nieuw lid voor onze Raad van Toezicht per september 2024.

Bekijk de vacature
Fullstack PHP Developer
32-38 uur per week

Ben jij een ervaren teamspeler die het een uitdaging vindt om verantwoordelijkheid te nemen voor zowel kleine als grote software-implementatieprojecten voor onze opdrachtgevers? Krijg jij er energie van om werkprocessen in kaart te brengen en deze te…

Bekijk de vacature
Lid van de Waarborgcommissie KSF Branchecertificaat
Vrijwilligersfunctie
Hybride

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van klantcontact en verdere professionalisering van de branchecertificering? KSF en Stichting eX:plain zoeken per direct een vijftal personen voor de Waarborgcommissie.

Bekijk de vacature
Stage
Stage
Op locatie

Zoek je een mbo of hbo stage of afstudeeropdracht? Solliciteer dan nu. Stuur je cv en je motivatie, we zoeken altijd nieuw talent!

Bekijk de vacature
Open sollicitatie
Open Sollicitatie
Op locatie/ hybride

Examineren, beoordelen, onderwijs. Het stroomt door je bloed. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Stuur je open sollicitatie!

Bekijk de vacature

Waarom werken bij eX:plain?

Bijna 100 collega’s, een leuke sfeer, een fijne werkomgeving, meer dan goede arbeidsvoorwaarden én ruimte om je werk met plezier en passie uit te voeren. Wil je weten wat we jou kunnen bieden? Ontdek hier alle voordelen.
10 voordelen van werken bij eX:plain

“De inzet van Customer Support om kandidaten, deelnemers en klanten optimaal te begeleiden, maakt elke werkdag bijzonder. Ik ben trots om hieraan bij te dragen, mijn baan is echt elke dag een feest!” Miriam Boekhout Teamleider Customer Support

Onze cultuur

Je spendeert elke dag 8 uur op je werk, dat is veel! Voordat je bij ons komt werken, wil je vast weten hoe onze cultuur is. Bij eX:plain kiezen we voor zorgvuldigheid, we zijn betrouwbaar. Samenwerken én samen werken: voor ons betekent dat respect, veel lachen, eerlijkheid, verbinding. Onze collega’s zijn, en dit zeggen we met liefde, vakidioten die de allerbeste oplossing voor onze eindgebruiker en opdrachtgevers bedenken. En dat maakt het uitdagend, wanneer kies je voor 101% kwaliteit en wanneer kies je voor snelheid? We willen altijd trots zijn op onze producten en diensten. Zoeken naar nieuwe, wetenschappelijke methodes die ons portfolio mooier maken. Bij eX:plain kiezen we voor innovatie en ondernemerschap!

Neem contact op met onze eX:pert Sandra

Heb je een vraag over werken bij eX:plain of over onze vacatures? Neem vandaag nog contact op en ontdek wat we voor jouw groei en carrière kunnen betekenen. Onze HR Business Partner Sandra Berkenbosch staat je graag te woord.

Stuur Sandra een e-mail