Portfolio

Ontdek ons indrukwekkende portfolio. Hier vind je een verzameling van onze meest uitdagende projecten en successen. Bij eX:plain zijn we trots op wat we bereiken en we delen graag onze ervaringen en prestaties. Lees hoe we samen met onze partners waarde toevoegen in verschillende branches en sectoren.

SFPB
Een sterke speler in de beveiligingsbranche

De kwaliteitsbevorderende dienstverlening (KBD) bestaat uit een samenwerking tussen de Beveiligingsbranche en de adviseurs van eX:plain.

KSF
Kwaliteit borgen in de klantenservicebranche

Ontdek hoe eX:plain en KSF samenwerken aan strategische certificering in de klantenservicebranche voor betere personeelsretentie.

EMWO
Certificering mensgebonden medisch-wetenschappelijk onderzoek

eX:plain verzorgt sinds 2006 BROKĀ®- en GCP-WMO-certificeringen voor ethisch en integer medisch-wetenschappelijk onderzoek.

Stichting ExTH
Borging van openbare veiligheid in vertrouwde handen

eX:plain ondersteunt stichting ExTH bij consistente BOA-examinering voor vertrouwen van overheid en burgers in toezicht en handhaving.

SSVV
Veilig werken in de bouw en industrie

Als strategisch partner ondersteunen we SSVV in de uitvoering van examenstelsels. Zo maken we risicovol werk structureel veiliger en gezonder.

GMP+
Examineren in de diervoederbranche

eX:plain ondersteunt GMP+ bij het testen van auditors op hun kennis van dit certificatieschema, dit doen we in 8 talen.

Associatie voor Examinering
Examineren in de zakelijke dienstverlening

Onze expertise zetten we in voor onderwijsorganisaties, opleidingsinstituten, brancheorganisaties en werkgevers. Dit doen we vanuit het label De Associatie voor Examinering.