Werken bij eX:plain

Stichting eX:plain heeft als doel om toonaangevend te zijn op het gebied van betrouwbaar ontwikkelen, meten en beoordelen van beroepsgerichte kennis en vaardigheden. Met als eindresultaat voor kandidaten een diploma om trots op zijn!

We zijn een organisatie waar gemotiveerde mensen werken met de benodigde kennis en expertise. De cultuur bij eX:plain is prettig; iedereen doet ertoe en er is vertrouwen. Onze mensen zijn betrokken bij wat ze doen en verbonden met elkaar. Collegialiteit, een prettige, informele werksfeer en ruimte voor ideeën zijn kenmerkend voor onze organisatie.

Spreekt dit je aan? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Bekijk ook onze stagemogelijkheden.

Bekijk vacatures

Als werknemer van eX:plain

  • Lever je een betekenisvolle bijdrage aan het opleidingsniveau van lerend en werkend Nederland.
  • Overleg je met je collega’s over je eigen werktijd tussen 07.30 uur en 18.30 uur.
  • Krijg je volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk ‘een leven lang leren’ is voor je carrière.
  • Kun je samen met je collega’s iedere dag genieten van vers gemaakte salades, soepen en snacks in ons bedrijfsrestaurant.
  • Ga je natuurlijk mee met ons jaarlijks bedrijfsuitje en ben je present op de maandelijkse donderdagmiddagborrel (domibo) in ons eigen ‘bruine café’.

Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk om aantrekkelijk te zijn en blijven voor huidige en nieuwe medewerkers. Daar ligt een goed en modern arbeidsvoorwaardenpakket aan ten grondslag. Meer >


Openstaande vacatures