VOCUS- studievereniging beleeft geslaagd bedrijfsbezoek

Op maandagmiddag openden we met trots de deuren van eX:plain voor leden van de Studievereniging VOCUS, verbonden aan de studie Onderwijswetenschappen van de Universiteit Utrecht! Een interessante ontmoeting waarbij we de studenten meenamen in de veelzijdige wereld van eX:plain en de essentie van examinering.

Wat maakte deze middag bijzonder:

Praktijkexamens boa’s workshop
· Claudia, Baukje en Hanneke namen de studenten mee in de wereld van boa praktijkexamens.
· Interactieve sessies over het ExTH-stelsel en een levensecht praktijkexamen bejegening gaven de studenten een dieper inzicht in ons werk.
Games in leren en beoordelen
· Aranka deelde haar onderzoek naar gamebased assessments, gevolgd door presentaties van de V-game en OK-game door Tom en Roel.
· Studenten kregen de kans om zelf Kruisverhoor en de OK- en V-Game te ervaren, gevolgd door een levendige discussie over de rol van games in leren en beoordelen.
Netwerkborrel
· Na de workshops genoten we van een informeel samenzijn, waarbij de studenten gerichte vragen konden stellen aan onze adviseurs.
Een gezellige en leerzame middag waarbij de studenten enthousiast waren over de variatie tussen presentaties en interactieve sessies.

Dank aan het team
Een speciale dank aan alle collega’s die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag, zowel voor als achter de schermen.