Start examenafnames

 

Vandaag (maandag 6 april) zijn we voorzichtig weer gestart met het afnemen van examens van ExTH in het examencentrum in Amersfoort.

Er wordt strikt gewerkt volgens een draaiboek, waarin de diverse maatregelen staan beschreven. Deze zijn afgestemd op de voorschriften vanuit overheid, RIVM en er zijn aanvullende voorzorgsmaatregelen getroffen. De eerste ervaringen over het verloop van de examenafnames zijn positief. Iedereen krijgt bij binnenkomst handschoenen en desinfecterende middelen uitgereikt en desgewenst een mondkapje. De baliemedewerker zit achter een doorzichtig scherm, net als in de supermarkten. Er wordt goed gehoor gegeven aan de 1,5 meter afstand en het desinfecteren van de werkplekken gebeurt tussen het gebruik door. Waar nodig worden instructies gegeven door de medewerkers.

Uiteraard blijven we er continu scherp op toezien dat het noodplan volgens alle regels wordt uitgevoerd en ook houden we de communicatie en de adviezen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten.

Vanaf morgen wordt er ook gestart met de examenafnames op enkele externe examenlocaties van ExTH en de Associatie, met dezelfde voorzorgsmaatregelen. In een eerder nieuwsbericht zijn alle voorzorgsmaatregelen te vinden voor een veilig en goed verloop van de examenafnames.