Poortinstructie voor Buss Terminal Eemshaven

Met Explainsafe beheert eX:plain een groot online platform voor poort-, toegangs-, en veiligheidsinstructies in bijvoorbeeld de energiebranche, voedingsindustrie en bouwbedrijven. Poort- of veiligheidsinstructies geven informatie over de specifieke regels die gelden op het terrein van de opdrachtgever. We bedienen hiermee meer dan 575.000 gebruikers. Onze instructies en toetsen dragen bij aan een veilige werkomgeving. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan multimediale leeroplossingen, die effectief, afwisselend en visueel aantrekkelijk zijn. Ook borgen we vakbekwaamheid met certificering.

Welkom aan boord
Sinds kort maakt Buss Terminal Eemshaven deel uit van de groeiende lijst aan bedrijven die gebruikmaken van Explainsafe. Buss Terminal Eemshaven in provincie Groningen biedt opslagmogelijkheden en havendiensten voor onder andere offshore windparken.

Op dit moment wordt er bij eX:plain hard gewerkt aan het ontwikkelen van een poortinstructie, bestaande uit een hoogwaardige en realistische 3D-animatie om de risico’s en beheersmaatregelen op het dynamische terrein van de terminal te belichten. Deze instructie wordt aangevuld met didactisch sterke controlevragen en een uitgebreide toets met bijbehorend certificaat.

 Geen lang zomerreces dus voor eX:plainers; zij zullen ervoor zorgen dat Buss Terminal Eemshaven hun nieuwe poortinstructie per 1 oktober 2024 in gebruik kunnen nemen.

Meer informatie over ons Explainsafe e-learningplatform?
Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar: contact@explainsafe.nl.