Nieuwe website en VCA-examens voor VCA Infra

 

Afgelopen week zijn de nieuwe VCA eind- en toetstermen in 17 talen live gegaan, inclusief nieuwe vraagvormen die alle digitaal voorgelezen kunnen worden.

Hiermee ronden we twee grote projecten af die de afgelopen 5 jaar veel inzet hebben gevergd. Niet alleen zijn er nieuwe eind- en toetstermen en examens ontwikkeld, maar tegelijkertijd heeft er een volledige overgang naar digitale examinering plaatsgevonden. Dit maakte het mogelijk om nieuwe vraagvormen in te zetten waarmee, naast kennis en begrip, ook de taxonomie toepassing in de VCA-examens is opgenomen.

Beide projecten zijn uitgevoerd in nauwe samenwerking met stakeholders en boden daarnaast allerlei uitdagingen op het gebied van toetstechniek en ICT.

Vernieuwde website VCA Infra

Naast de nieuwe examens, is ook onze vernieuwde website live gegaan. Vanwege de groeiende hoeveelheid informatie voor kandidaten, opleiders, bedrijven en examencentra, was een nieuwe structuur van de website noodzakelijk.

De informatie uit de oude website is overgenomen, maar is in de nieuwe structuur overzichtelijk per doelgroep ingericht. We verwachten dat hiermee de gebruikersvriendelijkheid van de website flink is verhoogd.
Neem snel een kijkje op de website van VCA Infra.