Nieuwe hoofdredacteur voor lesmateriaal Orde & Veiligheid

 

Stephan Kapma is benoemd tot hoofdredacteur van het lesmateriaal Orde & Veiligheid van Smart Educational Tools (SET). Stephan Kapma is een bekend gezicht in de beveiligingsbranche. Hij heeft jarenlange ervaring onder andere als trainer en examinator. Vanuit zijn kennis en ervaring zal hij SET adviseren bij het ontwikkelen van het lesmateriaal. Ook treedt hij op als inhoudelijk aanspreekpunt.

Stephan Kapma: “Ik vind het belangrijk dat de (aankomende) beveiliger en de leidinggevende in zijn lesmateriaal voldoende basis vindt zodat hij in de praktijk zijn professionele rol kan vormgeven. Een beveiliger die weet hoe hij moet acteren en op welke basis, is essentieel voor de veiligheid en de beperking van risico’s voor de dingen we belangrijk vinden en van wie we houden. Dat maakt dat ik erg blij ben met deze nieuwe taak en ernaar uitkijk hier richting aan te geven om gezamenlijk de kwaliteit te behouden/te verbeteren.”

Wegens drukke werkzaamheden van Dirk van den Heuvel en Rob van der Lans is op hun verzoek de samenwerking met SET beƫindigd. Zij zullen niet meer aanspreekpunt zijn voor SET. Wij bedanken Dirk en Rob voor de vruchtbare samenwerking en wensen hen veel succes met hun werkzaamheden.