Nieuw: Handboek Civiele Beschermings maatregelen

 

Tot nu toe was er geen complete uitgave voor de schulphulpverlening en bewindvoering. Sinds kort is er het Handboek Civiele Beschermingsmaatregelen (met of zonder e-learning). Uniek in de sector.

Met deze uitgave hebben financiële zorgverleners een instrument in handen voor het opzoeken en leren van alle relevante onderwerpen waarmee ze in de dagelijkse werkpraktijk worden geconfronteerd.

Het handboek is dan ook bijzonder interessant voor curatoren, mentoren, schuldhulpverleners, andere professionals en vrijwilligers die betrokken zijn bij financiële zorgverlening.

Het Handboek Civiele beschermingsmaatregelen, geschreven door mr. Kimberly van Dijk, behandelt de onderwerpen op zeer toegankelijke en overzichtelijke wijze.

Het boek plus e-learning, dat als les- c.q. cursusboek kan worden gebruikt, is een uitstekende voorbereiding op het examen voor het examen beschermingsbewind (BW) voor bewindvoerders van de stichting Exameninstelling Schuld en Inkomen (ExSI): www.exsi.nl.

  • Handboek Civiele Beschermingsmaatregelen, mr. Kimberly van Dijk, ISBN 9789492242716, 244 pagina’s, € 60,95
  • Handboek Civiele Beschermingsmaatregelen inclusief e-learning, mr. Kimberly van Dijk, ISBN 9789492242709, 244 pagina’s, € 84,56

Voor meer informatie en/of bestellen: www.smarteducationaltools.nl