Metamorfose voor explain.nl

Een flinke nieuwe jas

Geen komkommertijd voor eX:plain. Er is keihard gewerkt aan een nieuwe website deze zomer. En die mag er zijn, al zeggen we het zelf. Het is met recht een metamorfose. Samen met onze strategische partner, het bureau Merkelijkheid, hebben we onze online dromen omgezet naar een nieuwe ‘werkelijkheid’.

Een ‘nieuwe jas’ met een fris uiterlijk

Onze informatievoorziening heeft een flinke upgrade gekregen. De informatie is beter vindbaar voor onze bezoekers. Opdrachtgevers, organisaties, opleiders en toekomstige collega’s zijn zo nog sneller wegwijs op de website.

De navigatie kent een overzichtelijke indeling. Onder ‘Waar zijn we van’ vind je een compleet overzicht van A tot Z met al onze expertise. Met ons aansprekende portfolio laten we zien voor wíe we het allemaal doen, de branches geven inzicht in de vele werkvelden waarin we actief zijn. Ook toekomstige collega’s willen we op een aantrekkelijke manier enthousiasmeren en aan ons verbinden via de werken-bij-pagina.

Last but not least; door fotografie van onze eigen werkplek én toepasselijke quotes van collega’s op diverse plekken op de website geven we onze organisatie een eigen gezicht.

“Trots ben ik op onze look & feel met onze eigen eX:perts in de hoofdrol. ‘Waar we voor staan’ geweldig uitgedacht en zichtbaar veranderd! Duidelijker voor al onze stakeholders. Wie we zijn en wat we doen, helder verwoord.

Met veel plezier lanceren we de website tijdens ons 10-jarig jubileum, een krachtige maand. Mijn dank gaat specifiek uit naar het team van Marketing & Communicatie dat samen met Merkelijkheid een groot, zeg maar megaproject, heeft gerealiseerd binnen tijd, middelen en budget. eX:plain is zichtbaar gereed voor de komende jaren.”

 Jobke van den Berg, Directie/Bestuur Stichting eX:plain

Informatie die je vindt op explain.nl:

  • Ons uitgebreide portfolio
  • Onze expertise waarop je mag bouwen
  • Onze drijfveren
  • Branches waarin we actief zijn
  • Maak kennis met ons team
  • Actuele vacatures en wat wij bieden als werkgever
  • De laatste nieuwsberichten
  • Facts & figures waar we trots op zijn
  • En nog veel meer!

Dubbel feest

We hebben alle reden om de lancering van onze nieuwe website te vieren. We zijn uiteraard trots op het eindresultaat. En… het is dubbel feest, want eX:plain bestaat 10 jaar! Al 10 jaar zijn we een toonaangevende organisatie op het gebied van betrouwbaar ontwikkelen, meten en beoordelen van beroepsgerichte kennis en vaardigheden. Iedereen verdient een diploma om trots op te zijn en kan vertrouwen op de waarde ervan. Daaraan dragen wij al 10 jaar bij, met alles wat we in ons hebben.  Lees meer hierover in onze jubileumeditie. 

“eX:plain vervult een zeer belangrijke rol in het borgen van kwaliteit van mensen in uiteenlopende beroepsgroepen. Dat uitgerekend zij als bewakers van kwaliteit, voor Merkelijkheid kozen als partner, vervult ons dan ook met trots!

Dat er sprake is van een echte integratie van de teams van eX:plain en Merkelijkheid zie je niet alleen terug in de daadkrachtige realisatie van de prachtige website, maar ook in de hele fijne samenwerking. We kijken er dan ook naar uit om samen op te trekken naar het tinnen jubileum!”

 Tal Gonen, Partner Merkelijkheid