eX:plain aanwezig bij NVE Congres

Op donderdag 14 maart vindt hét Examencongres 2024 plaats, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Examens (NVE).

Het doel van het congres is professionals en geïnteresseerden in toetsing en examinering bij elkaar te brengen en te inspireren. Centraal staan de nieuwste digitale ontwikkelingen en hun effect op toetsing en examinering.

Het belooft een goed gevulde dag te worden met diverse workshops, presentaties en andere bijdragen. Tijdens de dag wordt de wereld van examineren en certificeren van verschillende kanten belicht. En dat het in trek is onder de doelgroep mag duidelijk zijn; het event is inmiddels uitverkocht!

eX:plain is hierbij als sponsor aanwezig en goed vertegenwoordigd met onze diverse expertises. Bij onze stand gaan Anne Marie Bosman, Saskia Bresser-Stein, Marijke Lampaert en Inge Felices Hernandez graag het gesprek aan. Daarnaast verzorgt Janneke van Santen een presentatie met als onderwerp: Hoe zetten we de kracht van videogames in voor high-stakes praktijkexamens? Samen met oud-collega Sebastiaan de Klerk, nu werkzaam bij CitoLab, wordt een blik geworpen op de eerste onderzoeksresultaten van het promotieonderzoek van Aranka Bijl.

Janneke stuurt de onderzoeks- en innovatieafdeling van eX:plain aan. Het team doet onderzoek naar nieuwe, innovatieve manieren van leren en beoordelen. Daarnaast is Janneke verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse examenlijnen voor veilig werken in diverse sectoren, zoals de zorg en de bouw.

Het congres is de place to be voor elke professional rond examinering!

Meer weten? Lees hier alles over het Examencongres of bekijk hier het programma.