Er was eens een boa die…

Op een sprookjesachtige locatie vond gisteren de Examencommissiedag van ExTH plaats waar buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) regelmatig worden beëdigd. Voorafgaand aan hun beëdiging leggen boa’s hun examen af bij eX:plain en in opdracht van ExTH. Het was dus een extra mooi moment om op deze plek de jaarlijkse Examencommissiedag van ExTH te laten plaatsvinden.

Wat waren de hoogtepunten van de dag?

✅ De middag begon met een warm welkom van dagvoorzitter Jobke van den Berg, gevolgd door een presentatie van het College van Beroep van eX:plain. Vervolgens kwam Chris Jetten van het ministerie van Justitie en Veiligheid aan het woord en daarna deelde bestuurslid Robert Merkx zijn inzichten.

✅ Voorzitters van de zes examencommissies gaven een beknopte update over de actuele ontwikkelingen binnen hun commissies.

✅ Een prettige wandeling werd georganiseerd door toegewijde vrijwilligers van Kasteel Groeneveld.

✅ Tijdens interactieve workshops deelden de leden hun ervaringen en bespraken zij hoe zij de verworven kennis over toetskwaliteit kunnen toepassen in hun werkzaamheden voor de examencommissie.

✅ De introductie van de nieuwe bestuursvoorzitter van Lieke Sievers.

✅ De middag werd afgesloten met een interessante lezing over ai en de toepassing hiervan voor L&D en een gezellige netwerkborrel!

We willen onze dankbaarheid uitspreken voor de positieve reacties en waardevolle input van de leden van de examencommissies. Deze feedback biedt ons relevante inzichten voor de toekomst.

Onze dank gaat ook uit naar alle betrokkenen stakeholders in de keten die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via content@exth.nl

Bekijk hieronder enkele foto’s voor een impressie van de dag. 👇