Een gloednieuw Insite-Outside magazine

 

Een vliegende start, dát kunnen we wel stellen. Het eerste half jaar van 2024 zit er alweer bijna op en sinds de jubileumeditie van het online magazine Insite-Outside (september 2023) is er binnen eX:plain en daarbuiten weer een hoop werk verricht én bereikt.

Waar zijn we mee bezig?
In de directiecolumn vertelt Jobke van den Berg (Directeur-bestuurder) over het thema sociale veiligheid en een veilige werkomgeving en hoe we hier samen met onze stakeholders voor kunnen zorgen. En wat je verder kunt verwachten? Dat lichten we hieronder alvast graag toe!

 • eX:plain; zichtbaarder dan ooit
  We vertellen je alles over onze nieuwe bedrijfsvideo en onze deelname aan en organisatie van diverse events.
 • Samen werken, samen sterker
  Samenwerken zit in ons DNA. In deze editie sprekende verhalen over onze samenwerkingen met Klantenservice Federatie (KSF), DUTCH en het Erasmus UMC in Rotterdam en SD Worx.
 • Versta je vak!
  Voor het magazine gingen we in gesprek met Tineke Meerburg en Bas Scholts die ons ondersteunen met hun expertise, een meet & greet met enkele nieuwe collega’s en een blik op onze afdeling Facilitaire Dienstverlening.
 • En er is meer…
  Van fraudebestrijding tot ChatGPT en van het klanttevredenheidsonderzoek tot grensoverschrijdend gedrag; je leest er alles over in deze editie!

Je leest het allemaal in onze gloednieuwe ‘Inside-Outside’. Blader hier door het magazine.