Wat een inspirerende dagen waren het op het BOA-event op de Politieacademie in Apeldoorn georganiseerd door BOA platform. Onze collega’s waren aanwezig en namen actief deel aan verschillende workshops. Bovendien verzorgden we zelf workshops over de nieuwe boa-examens van ExTH. eX:plain helpt Stichting Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH) bij de examinering van buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s).

Het event was een groot succes, met een gevarieerd aanbod aan workshops die diverse aspecten van handhaving en toezicht behandelden. Van de kwaliteit van het proces-verbaal tot publiek-private samenwerking in het veiligheidsdomein, we hebben veel waardevolle inzichten opgedaan.

De discussies over ondermijningsaanpak in de praktijk, samenwerking tussen BOA’s en Halt, identiteitsvaststelling via innovatieve apps, en nog veel meer, hebben onze kennis en expertise verrijkt. We zijn enthousiast om deze inzichten te delen en verder te benutten in onze dagelijkse werkzaamheden.

Dank aan alle betrokkenen en deelnemers voor het mogelijk maken van dit evenement. We kijken uit naar meer kansen om samen te werken en de veiligheid en handhaving verder te verbeteren.

Voor uitgebreidere informatie over Stichting ExTH, klik op deze link.