Werken bij

Ontwikkelaar oefenvragen

Stichting eX:plain is het kennis-, advies- en dienstencentrum voor beroepsgerichte examinering en professionele ontwikkeling. Met meer dan 250.000 beroepsgerichte examens per jaar zijn we een van de grootste onafhankelijke examenorganisaties in Nederland. Daarnaast bieden we onder de naam Smart Educational Tools praktisch lesmateriaal en innovatieve e-learnings aan die passen bij de vraag van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Smart Educational Tools is voor de opleidingen Beveiliger niveau 2 en Coördinator niveau 3 op zoek naar vragenontwikkelaars. Het betreft oefenvragen voor het online lesmateriaal. 

Bekijk hier het functieprofiel:

Ontwikkelaar oefenvragen

 

Functie-inhoud:

Ontwikkelen van oefenvragen die inhoudelijk en qua beheersingsniveau aansluiten bij de betreffende eindexameneisen/het kwalificatiedossier van de mbo-opleiding.

Kennis en ervaring:

  • Relevante en actuele ervaring in de beroepspraktijk dan wel in het onderwijs
  • Actuele vakkennis
  • Beheersing van de betreffende lesstof
  • Kennis en ervaring met ontwikkelen van oefenvragen of de wil om zich dat op korte termijn eigen te maken
  • Gemotiveerd om oefenvragen (zowel kennis-, inzicht- als toepassingsvragen) te construeren

Vaardigheden:

  • Volgens plan en tijdspad samenwerken met medewerkers van het team Smart Educational Tools
  • Beschikt over mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid
  • Is kwaliteitsbewust

Beloning:

Op basis van door Smart Educational Tools vastgesteld freelancertarief per oefenvraag (het aantal en soort oefenvragen in overleg).

Inzetbaarheid:

Gedurende de projectperiode een aantal uur per week beschikbaar zijn voor het maken van oefenvragen. In overleg met Smart Educational Tools.

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar set@explain.nl o.v.v. Ontwikkelaar oefenvragen. Meer informatie over het lesmateriaal van Smart Educational Tools is te vinden op de website: www.smarteducationaltools.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.