Werken bij

Medewerker ICT-support

Team ICT is het aanspreekpunt voor medewerkers en gebruikers van onze applicaties. Vanwege uitbreiding van werkzaamheden heeft het team behoefte aan versterking.

Wij zijn daarom op zoek naar een 

Medewerker ICT-support (32 - 40 uur)
 

Wat ga je bij ons doen?

Samen met je mede ICT-collega’s ben jij onmisbaar binnen de organisatie en geef je ondersteuning aan +/- 125 medewerkers. Ook zorg je dat ons examencentrum blijft doordraaien. Binnen een dynamische en inspirerende omgeving zorg je voor het servicegericht aannemen, registreren en afhandelen van meldingen en/of wijzigingen.

Je gaat veelal zelfstandig te werk en zoekt de samenwerking op wanneer nodig. Uitdagingen zie je niet als drempels: ze brengen je juist op nieuwe ideeën!

Wat doe je zoal op een dag?

 • Je ondersteunt je collega’s zowel on-site als off-site en fungeert als technisch aanspreekpunt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en oplossen van meldingen/wijzigingen, zowel telefonisch als via ons TOPdesk ticketsysteem.
 • Je voert installatiewerkzaamheden uit en zorgt voor het onderhoud van onze ICT-bedrijfsmiddelen.
 • Je treedt op als schakel tussen eerste en tweede lijn bij storingen en denkt mee over het leveren van structurele oplossingen voor problemen.
 • Je geeft uitleg aan gebruikers op het gebied van hard- en software

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over goede communicatie-skills waardoor je de gebruiker goed en efficiënt kunt helpen. Je kan je in de gebruiker verplaatsen en hebt ook inzicht in alle processen die op de achtergrond meespelen. Je voelt aan wanneer je de hulpvraag moet overdragen aan systeem- of applicatiebeheerders, maar je blijft de voorgang bewaken. Van nature heb je dan ook een klantvriendelijke, service- en oplossingsgerichte houding.

Verder beschik je over:

 • minimaal mbo-4 werk- en denkniveau binnen ICT;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  en Engels is een pre;
 • een stressbestendige, nauwkeurige en zelfstandige instelling.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een uitdagende en gevarieerde baan in een dynamisch team.
 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen en de ruimte om je te ontwikkelen.
 • Tijdelijk dienstverband met perspectief op een vast dienstverband.
 • Een salaris van max. € 2.845 afhankelijk van kennis en ervaring en mét mogelijkheden tot doorgroei (+ 8% vakantietoeslag én een 13e maand) op basis van een 40-urige werkweek.
 • De arbeidsvoorwaardenregeling van eX:plain is van toepassing. Behalve 200 vakantie-uren krijg je ook nog 96 ADV-uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Fijne werkplek in het goed bereikbare Amersfoort (naast NS-station Amersfoort Schothorst, voldoende parkeerruimte).

Is dit de baan voor jou?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? eX:plain ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar HRM, t.a.v. Renate van de Geest via werken@explain.nl. Een goede motivatie waaruit blijkt dat jij dé persoon bent voor deze baan vinden we erg belangrijk. Ook willen we graag van je weten welke passende ervaring je meebrengt.

Omdat we het belangrijk vinden om de beste match te vinden, hanteren we voor deze functie geen sluitingstermijn. Dit betekent dat we de vacature pas sluiten als we de juiste match hebben gevonden. Zolang de vacature online staat, kun je dus gewoon reageren. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen over de stand van zaken van deze procedure.

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Sander van Hal via 033 450 47 58 of werken@explain.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.