Werken bij

Medewerker Customer Support PGS

Binnen eX:plain is een professioneel team Customer Support werkzaam dat dagelijks gebruikers van onze verschillende applicaties ondersteunt. De applicaties bestaan uit omgevingen voor e-learning, examenplanning en een webshop voor onze leermiddelen. Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke

Medewerker Customer Support (32 – 38 uur)

 

Je komt te werken in een team van vier collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het efficiënt en klantgericht afhandelen van alle vragen die binnenkomen. Het team verdeelt onderling de werkzaamheden. Bijna 75% van de vragen worden schriftelijk afgehandeld en de telefoondienst wordt verdeeld binnen het team. Het team helpt elkaar waar nodig en vormt elkaars back-up om de gebruikers optimaal te kunnen bedienen.

Wat doe je zoal op een dag?

 • Je handelt gebruikersvragen correct en tijdig af over het gebruik van verschillende systemen. Dit doe je voornamelijk binnen ons Topdesk ticketsysteem en telefonisch.
 • Je treedt op als schakel tussen eerste/tweede lijn bij storingen.
 • Je denkt mee over het leveren van structurele oplossingen voor problemen.
 • Incidenteel test je nieuwe functionaliteiten.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt goede communicatie-skills waardoor je de gebruiker goed en efficiënt kunt helpen. Je kunt je in de gebruiker verplaatsen en hebt ook inzicht in alle processen die op de achtergrond meespelen. Je voelt aan wanneer je de hulpvraag moet overdragen aan onze ICT-afdeling, maar je blijft wel de voortgang bewaken. Van nature heb je een klantvriendelijke, service- en oplossingsgerichte houding.

Verder beschik je over:

 • minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • een stressbestendige, nauwkeurige en zelfstandige instelling.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een uitdagende en gevarieerde baan in een dynamisch en betrokken team.
 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen en de ruimte om je te ontwikkelen.
 • Een salaris van minimaal € 2.161,00 en maximaal € 3.006,00 op basis van 38-uur, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, goede pensioenopbouw, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en voldoende ruimte voor scholing/persoonlijke ontwikkeling.
 • 190 vakantieuren (bij een 38-urige werkweek) en daarnaast heb je de mogelijkheid om iedere week ATV op te bouwen.
 • Een tijdelijk dienstverband met perspectief op een vast dienstverband.
 • Een fijne werkplek in het goed bereikbare Amersfoort (naast NS-station Amersfoort Schothorst, voldoende parkeerruimte) en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Is dit de baan voor jou?
Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? eX:plain ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Een goede motivatie waaruit blijkt dat jij dé persoon bent voor deze baan vinden we erg belangrijk. Ook willen we graag van je weten welke passende ervaring je meebrengt.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur uiterlijk vóór 14 juni een motivatie en cv naar Renate van de Geest op het e-mailadres: werken@explain.nl
Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd.

Wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met de teamleider Miriam Boekhout, m.boekhout@explain.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd.