Training en advies

Coaching

Voor praktijkbegeleiders

Ook voor een stagebegeleider kan een stageperiode erg leerzaam zijn. Hoe zorg je ervoor dat je meer uit een stagiair haalt voor je bedrijf? Hoe voer je gesprekken en hoe maak je duidelijke afspraken? Hoe beoordeel je? Met de coaching van eX:plain geven we de ontwikkeling van deze vaardigheden een stevige impuls.

Persoonlijk en effectief

Onze ervaren coaches begeleiden de stagebegeleiders individueel en laten ze groeien in hun (nieuwe) rol. Samen zetten we een structuur uit waarbinnen er drie winnaars zijn. De stagebegeleider hoeft niet alles zelf uit te vinden en krijgt veel tips en hulpmiddelen aangereikt door de coach. De stagiair kan binnen een duidelijke structuur meer uit zijn stage halen en daar profiteert de organisatie ook weer van. Ook omdat de stagebegeleider nieuwe vaardigheden en inzichten kan inzetten bij de samenwerking met collega’s. Persoonlijke coachingsgesprekken en intervisiegesprekken maken onderdeel uit van dit traject.

Ook voor uw branche?

Coaching maakt van organisaties professionele opleiders. Dit zorgt ervoor dat het niveau van toekomstige medewerkers omhoog gaat: een positieve ontwikkeling voor de beroepsgroep én de branche. We bespreken graag met u de voordelen die dit voor uw branche kan opleveren.