Training en advies

Beroepsgerichte trainingen

Praktijkopleiders Veiligheid

Boek direct een training >


Al onze trainingen hebben twee dingen gemeen: ze zijn praktijkgericht en efficiënt. Onderwerpen uit de training kan uw werknemer direct toepassen in de praktijk. En als werkgever hoeft u uw medewerker nooit langer dan 1 of 2 dagen te missen vanwege een training.

Trainingen praktijkopleiders Veiligheid

Dit zijn onze trainingen voor praktijkbegeleiders die mbo-stagiairs begeleiden voor een geüniformeerd beroep. We trainen deze begeleiders in het maken van een stageplanning en werkafspraken en om de juiste begeleidingsmomenten te kiezen. Een structuur waarbinnen een mbo-stagiair kan groeien en het rendement voor het bedrijf maximaal is. Deze training bieden we aan voor de sectoren Beveiliging, Publieke Veiligheid en Defensie.

Trainingen op maat

Voor veel klanten stellen we trainingen samen, volledig gebaseerd op hun (unieke) opleidingsvraag. Dat kan bijvoorbeeld een communicatietraining zijn voor uw team of een hospitalitytraining voor uw beveiligers. Onze trainers gaan graag voor u aan de slag om een uitdagende training samen te stellen die past bij uw doelstellingen en budget.

Hierbij denken we altijd vanuit de praktijk zodat deelnemers direct de verbinding tussen de training en de praktijk leggen. We kunnen videotrainingen inzetten of andere vormen van blended learning: uitdagende manieren om nieuwe kennis en vaardigheden over te brengen. Dat we daarin slagen blijkt uit de positieve evaluaties van de deelnemers en onze opdrachtgevers.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag meer over ons trainingsaanbod en onze trainers.

Boek direct een training praktijkopleider >