nieuws

Webinars Associatie in juni: thuiswerken, re-integratie en NOW-regeling

Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van online kennissessies.

In juni heeft de Associatie een aantal 2-uur durende webinars gepland, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor professionals die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen in de loonadministratie en HR.

De volgende online kennissessies staan voor juni gepland:

 • Dinsdag 22 juni - Thuiswerken in de toekomst
  Centraal staat de wet- en regelgeving omtrent thuiswerken. Bedoeld voor medewerkers en werkgevers bij het financieel advieskantoor die hiermee in hun werk te maken hebben. Spreker is Roelof van Marrum.
   
 • Donderdag 24 juni - Aanpak van arbeidsongeschiktheid en re-integratie tijdens corona
  Hoe bedrijven omgaan met ziekteverzuim is onder invloed van corona het afgelopen jaar veranderd. Er zijn veel aandachtspunten bijgekomen. Een actueel thema voor casemanagers, arbeidsdeskundigen en andere professionals die betrokken zijn bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Spreker is Janthony Wielink.
   
 • Woensdag 30 juni - Indienen definitieve aanvraag NOW 1 en NOW 2
  De definitieve aanvraag NOW 1 moet voor 1 november 2021 bij UWV zijn ingediend. Wat komt daar allemaal bij kijken? Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en werknemers die binnen de organisatie te maken hebben met de advisering, begeleiding en afhandeling van de NOW-aanvraag. Spreker is Jo Weerts.
   

Op de link bij de webinars staat meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven. Kosten per webinar bedragen € 125,- p.p.