nieuws

Nieuwe website voor Xquiry

Met gepaste trots lanceert Xquiry, de dienstverlener rond educational data forensics én dochterorganisatie van eX:plain, vandaag haar gloednieuwe website. “Een mooie mogelijkheid om ons product verder met anderen te delen,” aldus Kees Boonman, manager van Xquiry.

De nieuwe website biedt inhoudelijke informatie over wat educational data forensics precies is, over de werkwijze die Xquiry hanteert bij het opsporen van examenfraude, het laatste nieuws en meer. Wie uitgebreidere informatie wil, kan zelfs een whitepaper downloaden over de theorie en praktijk van educational data forensics.

Nederlands én Engels
Xquiry is in 2017 opgericht als dochterorganisatie van eX:plain en kon al snel op internationale aandacht rekenen. De website is daarom niet alleen in het Nederlands beschikbaar via xquiry.nl; er is ook een volledig Engelstalige versie ontwikkeld: xquiry.com.

Kees Boonman is enthousiast: “Vanaf nu hebben we een nieuwe en mooie mogelijkheid om ons product en onze werkwijze met de buitenwereld te delen. Nationaal en internationaal.”

Xquiry
Met de Xquiry examenfraude-indices in de software is het mogelijk om op zeer betrouwbare wijze afwijkend examengedrag aan te tonen. Dit kan door afwijkingen in antwoordpatronen op te sporen, waarmee potentiële fraudeurs worden herkend. Daarnaast begeleidt Xquiry met het EDF protocol organisaties naar reductie van examenfraude.

Bekijk de nieuwe website op www.xquiry.nl.