nieuws

Basiscursus praktijkopleider particuliere beveiliging voorlopig online

Het hele jaar door leidt eX:plain praktijkopleiders in de particuliere beveiliging op. Zij mogen na het behalen van het certificaat op hun beurt aspirant-beveiligers begeleiden tijdens hun stage. De cursussen worden normaal gesproken gegeven in Amersfoort en incompany. En toen kwam de corona-uitbraak…

Alle geplande cursussen hebben we helaas moeten annuleren en iedereen kwam thuis te zitten. Dat was zowel voor eX:plain als de cursisten een slag. Wij willen niets liever dan de praktijkopleiders een certificaat bezorgen.

De coronacrisis is op allerlei fronten erg vervelend, maar heeft ons gelukkig ook heel creatief gemaakt. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de fysieke cursus om te bouwen naar een online training, waarmee we gaan starten vanaf 15 april (via Zoom en e-learning). In de tussentijd zijn alle cursisten omgeboekt naar de nieuwe online cursus. De cursisten zullen na afloop een volwaardig certificaat krijgen. Een digitaal certificaat uiteraard.

Cursisten reageren heel positief op dit nieuwe aanbod en zijn erg blij dat ze, in deze lastige tijd, toch de cursus kunnen volgen. Er zijn zelfs alweer nieuwe inschrijvingen. Tot 1 juni zullen alle cursussen online gegeven worden.

De eerste online cursus start 15 april 2020. Meer informatie over de trainingen van eX:plain is te vinden op: www.boekuwtraining.nl