Leermiddelen

explainsafe (voorheen Veilig.tv.)

Veiligheid altijd en overal toegankelijk

Op explainsafe (voorheen Veilig.tv) bundelen we onze kennis van opleiden, toetsen, visualiseren en websites. We zijn al bijna 30 jaar betrokken bij de poortinstructies voor de bouw, de petrochemische industrie en voor de energiesector. Het internet gaf ons de kans om één website te ontwikkelen waar je de instructies voor meerdere bedrijven kunt volgen. Inmiddels is explainsafe een begrip voor iedereen die een risicolocatie bezoekt. En werkgevers gebruiken het platform ook voor interne veiligheidstrainingen.

100.000 instructies per jaar

explainsafe is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van online veiligheidsinstructies in Nederland. Voor het informeren, bijscholen, opleiden of trainen van medewerkers, contractors of bezoekers maken bedrijven gebruik van dit platform. Inmiddels worden er per jaar meer dan 100.000 instructies via explainsafe gevolgd. Dit aantal groeit elk jaar.

Dit is ons gelukt door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Welke toekomstige ontwikkelingen verwachten zij op lange termijn? Hierdoor hebben we een omgeving kunnen inrichten die toekomstproof is en klanten ruimte biedt.

Ga naar de website van explainsafe